WELCOME to NUR AMIRAH Blog
sEaNDai aWaK mEnjaDi MiLik SayA
Friday, 30 November 2012 | 06:15 | 0comments


         awak, saya sayang sangat-sangat dekat awak if awak nak tau.. awak tau x saya ikhlas nak dekat awak selame kita kenal..  saya x pernah menipu awak sebab saya x nak kecewakan hati awak.. andai la awak boleh baca isi hati saya terhadap awak, bahagia nya saya kalau awak tahu yang sebenar nya saya mencintai awak setulus hati.. awak tahu x, saya nak sangat2 jaga awak kalau saya betul2 dapat awak.. hati saya hanya untuk awak saje.. awak, setiap saat saya merindui awak.. kalau boleh, hari2 saya nak ada d samping awak.. tapi awak berjauhan dengan saya.. -___-   saya x sanggup kehilangan awak if awak nak tau.. sunyi sangat2 kalau awak x ade dalam hidup saya... awak tahu x, awak dapat bagi semangat dalam hidup saya.. saya jelez sangat if awak layan girl laen.. hehehe.. saya tak akan kecewakan hati awak kalau awak menjadi milik saya.. saya nak jaga awak sebaik mungkin.. saya x nak ape2 terjadi dekat awak.. saya harap awak belajar el0p-el0p oke.. saya nak tengok awak berjaya.. saya akan selalu ada di samping awak time susah n senang.. saya harap, awak bagitahu lah dekat saya if awak ada masalah ke apa ke.. okey ?? insya-allah saya tolong awak.. sayang sangat-sangat dekat awak.. I LOVE YOU MORE :D
s0aL Hati !!!
Thursday, 29 November 2012 | 09:07 | 0comments
    

     anda d luar sana mesti ramai yg bercinta kn ?? ada yg dah kawin da smua d usia muda.. skrg sy nk ckp soal hati n perasaan sy.. mybe dlm blog nie sy dpt share tentang sy dlm soal perasaan.. first sy mengaku, sy byk d kecewakn oleh lelaki.. tpi sy sbr n trus sbr.. byk da sy lalui dlm cinta ni.. wlaupun sy setia, tpi org xhrgai sy, sy redha.. sy tahu, mybe dia bkn untk kita.. memang kita akn rasa sngt sedih apabila kehilangan dia.. ingt la, walaupun kita d tinggal kn oleh dia, jgn la sesekali kita pksa si dia untuk balik ke pangkuan kita atau pun kita ugut dia.. kita kena biarkan dia pergi.. mybe dia belum nmpk yg kita benar-benar ikhlas, jujur dan setia dgn dia.. ingt la, suatu hari dia akn ingt dkt kita yg kita ni, adalah yg terbaik pernah hadir dlm hidup dia.. dia akn sedar, yg kita lah slalu ada dkt di sisi dia time susah dan senang, kita lah yg syg dia slame ni, kita lah yg jaga dia, n kita la pompuan yg setia dgn dia tanpa lyn lelaki lain kerana kita tak sanggup kecewakan dia.. dia lah segala-galanya untuk kita pada masa dia bersama kita.. wlaupun kita dah byk pertahankn cinta kita demi dia, n hari-hari mengeluarkn air mata sbb dia.. sbr la.. dia belum nmpk cinta kita, biarkn dia.. kalau dia syg kita, dia akn hargai kita.. n terima kita seadanya.. ckp pasal cinta ni, zaman skrg ramai yg lebih suka memilih ensem, cantik, kaya je.. diaorg x pandang pun hati seseorg yg baek skrg ni... mereka sedar ke x yg mereka pilih ensem, cntik n kaya nie dpt bahagiakn mereka ke tak ??? org zaman skrg byk sngt mempermain hati org yg xbrslh.. knp mereka snggup melakukan dkt org yg betul-betul syg dia?? knp !!! sy xphm knp manusia skrg suka menipu org yg nk dkt dia.. ape yg dia dpt if dia tipu ?? sy hrap anda tolong la jgn amalkan sikap menipu ni.. nanti terbawa-bawa sikap menipu ni.. sy sendiri x amalkan menipu ni.. malahan sy akn terfikir, kalau kita menipu org, org tak akan percaya dah dkt kita.. soo tolong la jgn menipu org.. INGAT LAH, ALLAH LEBIH TAHU CINTA DAN SAYANG KITA UNTUK DIA WALAUPUN DIA TAK NAMPAK HATI KITA YANG IKHLAS MENCINTAI DIA :)
tentang diri saya ...
Thursday, 22 November 2012 | 02:38 | 0comments
 
    hey all.. mesti u all nak knl dgn sy kn.. hehe.. nama sy Nur Amirah binti ridzuan.. pnggil sy miera jew :)  trikh lahir sy 05.05.1996.. muda lagi la... sy nie nakal cikit.. cikit jew.. x byk pun. sy hnya org biase jew. sy nie seorg yg takot kucing taw.. haha.. harap je da besar.. tpy still takot kat kucing uwh.. sy ni susah mkn tau, bkn memilih cuma susah nk dpt mknan yg betul2 sy mkn.. hehe.. redha je la.. haha. prkara yg paling sy x suka ialah menipu.. hk nim paling patang.. sy xsuka org tipu sy.. sbb sy x prnah tipu org.. soo sape yg knl n rapat dgn sy, tolong jgn tipu2 okey.. sy ni minat shopping auw... terutama baju n jam.. haaa.. dlm almari tuh, penuh baju.. mama pun suka ngat marah, sbb sy suka beli baju.. hahaha.. tutup telinga je.. sbb kena mrh.. hehe.. walaupun sy suka shopping, sy jrg tau kluar.. maklum la.. ank pompuan.. mane leh kuar slalu kn.. sy x mcm pompuan laen.. btwy, sy x suka main prasaan lelaki.. xbaek lah lau kita main prasaan org.. nanti x pasal2 org balas balik kat kita kan..?? hehehe soo kita kena jujur dgn smua org tau.. sy lahir kat KELANTAN tau.. sy bkn org luar..  hehe.. sy nie x mkn sayur lau u all nk thu.. 1 sayur pun sy x prnah mkn..    lau org rapat dgn sy, msti dia org pelik, sbb sy nie pyh sikit bab2 mkn niyh.. sbb tuh la bdn kurus je.. mybe stakat nie je kot yg sy nk ckp.. xdew ayt la.. hahaha.. pokai da... oke la.. ape2 hal luve you la hak bace niyh.. hahaha.. oke assalamualaikum ....